Rreth nesh

Accurate është themeluar në vitin 2010 me një staf punues shumë të ngritur profesionalisht dhe me eksperiencë në fushën e teknologjisë informative. Ka implementuar shumë projekte siq janë: Shërbimet për Call Center (Call Center Solutions), përkrahje në fushën e teknologjisë informative IT, zhvillimin e web faqeve dhe aplikacioneve të tjera softverike gjithmonë duke u bazuar në kërkesat e klientëve tanë.