Të dhënat për këtë industri:

 

Kosova është një treg me një një potencial shumë të madh në tregun e teknologjisë, duke qenë se ka një popullatë te re entuziaste e që është çelësi për suksesin në teknologji sot. Si pjesë e lëvizjes së shpejtë të teknologjisë globale është e nevojshme që të shfrytëzojmë rininë e saj me potencial të tillë të kualifikuar dhe relativishtë fuqi të lirë punëtore.